ماهی را چطور تمیز کنیم

خلاصه
1404/09/14

برای تمیز کردن ماهی مراحل زیر را دنبال کنید: **1. آماده‌سازی:** * **ابزار:** به یک چاقوی تیز (چاقوی مخصوص فیله یا چاقوی تیز آشپزخانه)، تخته برش، دستکش (اختیاری)، و یک سطل ی



برای تمیز کردن ماهی مراحل زیر را دنبال کنید:

**1. آماده‌سازی:**

* **ابزار:** به یک چاقوی تیز (چاقوی مخصوص فیله یا چاقوی تیز آشپزخانه)، تخته برش، دستکش (اختیاری)، و یک سطل یا کیسه زباله نیاز دارید.
* **سطح کار:** سطحی را انتخاب کنید که به راحتی تمیز شود، مانند تخته برش پلاستیکی یا سینک ظرفشویی.

**2. شستشو:**

* ماهی را زیر آب سرد بشویید تا هرگونه آلودگی، خون یا مواد زائد از بین برود.

**3. پولک‌زدایی (در صورت وجود):**

* اگر ماهی شما پولک دارد، باید آن‌ها را جدا کنید. برای این کار، ماهی را محکم روی تخته برش نگه دارید. با استفاده از چاقو، از دم به سمت سر، پولک‌ها را بتراشید. زاویه چاقو باید حدود 45 درجه باشد. این کار را در هر دو طرف ماهی انجام دهید.

**4. تخلیه شکم:**

* با نوک چاقو، یک برش کم‌عمق از مخرج (سوراخ نزدیک دم) تا زیر آبشش‌ها ایجاد کنید.
* چاقو را وارد شکم ماهی کنید و به آرامی شکم را تا زیر آبشش‌ها باز کنید. مراقب باشید به اندام‌های داخلی آسیب نرسانید.
* اندام‌های داخلی را با دست یا با استفاده از نوک چاقو خارج کنید. همه چیز را به دقت بررسی کنید و مطمئن شوید چیزی باقی نمانده است.
* غشای تیره رنگ داخل شکم را با چاقو بتراشید، زیرا ممکن است طعم تلخی داشته باشد.

**5. جدا کردن آبشش‌ها (اختیاری):**

* برخی افراد ترجیح می‌دهند آبشش‌ها را جدا کنند، زیرا ممکن است طعم نامطبوعی داشته باشند. برای این کار، با چاقو آبشش‌ها را از محل اتصالشان به سر جدا کنید.

**6. شستشوی نهایی:**

* ماهی را دوباره زیر آب سرد بشویید تا هرگونه خون، اندام‌های داخلی و پولک باقی‌مانده از بین برود. مطمئن شوید که داخل شکم ماهی کاملاً تمیز شده باشد.

**7. خشک کردن:**

* ماهی را با دستمال کاغذی خشک کنید.

**نکات مهم:**

* **تیزی چاقو:** یک چاقوی تیز کار را بسیار آسان‌تر می‌کند و از آسیب رساندن به گوشت ماهی جلوگیری می‌کند.
* **احتیاط:** هنگام کار با چاقو مراقب باشید تا خود را نبرید.
* **تمیزی:** اطمینان حاصل کنید که سطح کار و ابزار شما تمیز هستند تا از آلودگی ماهی جلوگیری شود.
* **تازگی:** ماهی تازه بوی مطبوعی دارد و چشم‌هایش شفاف و براق است. از خرید ماهی با بوی نامطبوع یا چشم‌های کدر خودداری کنید.
* **انجماد:** اگر قصد ندارید بلافاصله ماهی را بپزید، می‌توانید آن را در یک کیسه فریزر یا ظرف دربسته قرار داده و در فریزر نگهداری کنید.

**نکات تکمیلی:**

* **انواع ماهی:** روش تمیز کردن ممکن است بسته به نوع ماهی کمی متفاوت باشد. برای مثال، برخی از ماهی‌ها استخوان‌های ریز زیادی دارند که باید جدا شوند.
* **فیله کردن:** اگر می‌خواهید ماهی را فیله کنید، می‌توانید بعد از تمیز کردن شکم و شست
فروشنده های مرغ ماهی به ترتیب ستاره در سایت مرغ ماهی
فروشگاه
فروش ران مرغ منجمد سمین
یزد
09132746418
فروشگاه
ماهی تازه جنوب
همدان
09361050111
فروشگاه
ماهی جنوب
بندر عباس
09013570744
فروشگاه
ماهی جنوب / ماهی و میگو صادراتی / عمده
اراک
09022188279
فروشگاه
دل و جگر وسنگدان وپای مرغ پرطلایی
خرم‌آباد
09211093170
فروشگاه
مرغ و ماهی
رشت
09393964780


اگر شما هم به کار خرید و فروش مرغ،ماهی،گوشت گوسفند،گاو،شتر،شتر مرغ،تخم مرغ،سوسیس و گالباس،محصولات لبنی،پروتئینی و غیره مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «مرغ و ماهی» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.


فروشندگان مرغ و ماهی به ترتیب ستاره در سایت مرغ ماهی
09361050111 (همدان)
09013570744 (بندر عباس)
09393964780 (رشت )
09399659364 (کرمان )
09126812108 (قزوین)
09371640543 (بیرجند )
09129350685 (بوشهر)
09189436530 (ایلام)
09123787026 (اردبیل )
09192575130 (ارومیه)
09927088284 (تبریز)
09225644126 (تبریز)
09123405899 (تهران)
09124983980 (تهران)
09339948603 (تهران)
09160316400 (تهران)
09904174686 (تهران)