- مرغ ماهی
- مرکز مقالات
- با گوشت مرغ چه نوع پلوهایی میتوان تهیه کرد
با گوشت مرغ چه نوع پلوهایی میتوان تهیه کرد
خلاصه
1404/08/22
با گوشت مرغ میتوان انواع پلوهای خوشمزه و متنوعی تهیه کرد. در اینجا چند نمونه از محبوبترین و خوشمزهترین آنها را برای شما آوردهام: **پلوهای مخلوط:** * **مرغ پلو:** این پ
با گوشت مرغ میتوان انواع پلوهای خوشمزه و متنوعی تهیه کرد. در اینجا چند نمونه از محبوبترین و خوشمزهترین آنها را برای شما آوردهام:
**پلوهای مخلوط:**
* **مرغ پلو:** این پلو یکی از سادهترین و در عین حال پرطرفدارترین پلوهاست. مرغ را به همراه ادویهجات و گاهی سبزیجات معطر تفت میدهند و با برنج مخلوط میکنند.
* **زرشک پلو با مرغ:** یک غذای مجلسی و بسیار محبوب که با مرغ زعفرانی، زرشک و برنج تهیه میشود. طعم ملس زرشک و عطر زعفران این غذا را بینظیر میکند.
* **آلبالو پلو با مرغ:** این پلو با آلبالو، شکر و مرغ تهیه میشود و طعمی ترش و شیرین دارد. معمولاً از مرغ ریش ریش شده در این غذا استفاده میشود.
* **باقالی پلو با مرغ:** یک پلو مجلسی و خوشمزه که با باقالی سبز، شوید و مرغ پخته میشود. معمولاً از مرغ درسته یا تکههای بزرگ مرغ در این غذا استفاده میشود.
* **کلم پلو با مرغ:** این پلو با کلم خرد شده، سبزیجات معطر و مرغ تهیه میشود. کلم پلو انواع مختلفی دارد و در شهرهای مختلف با دستورهای متفاوتی پخته میشود.
* **لوبیا پلو با مرغ:** لوبیا پلو معمولاً با گوشت چرخ کرده تهیه میشود، اما میتوان آن را با تکههای مرغ نیز درست کرد.
* **هویج پلو با مرغ:** این پلو با هویج رنده شده، ادویهجات و مرغ تهیه میشود و طعمی شیرین و ملایم دارد.
* **عدس پلو با مرغ:** عدس پلو معمولاً با گوشت چرخ کرده یا گوشت قلقلی تهیه میشود، اما میتوان آن را با مرغ تکه ای یا ریش ریش شده نیز درست کرد.
* **سبزی پلو با مرغ:** سبزی پلو با انواع سبزیجات معطر مانند جعفری، گشنیز، شوید و تره تهیه میشود و میتوان آن را با مرغ پخته یا سرخ شده سرو کرد.
**پلوهای قالبی:**
* **ته چین مرغ:** یکی از زیباترین و خوشمزهترین پلوهای ایرانی که به صورت قالبی تهیه میشود. ته چین با برنج، ماست، تخم مرغ، زعفران و مرغ پخته میشود و یک غذای مجلسی و شیک محسوب میشود.
**نکات مهم:**
* **انتخاب مرغ:** برای تهیه پلو با مرغ میتوانید از قسمتهای مختلف مرغ مانند سینه، ران یا فیله استفاده کنید. انتخاب نوع مرغ به ذائقه شما و نوع پلو بستگی دارد.
* **طعمدهی به مرغ:** برای اینکه مرغ طعم بهتری داشته باشد، میتوانید آن را قبل از پخت با ادویهجات، پیاز، سیر و آبلیمو مزهدار کنید.
* **نوع برنج:** برای تهیه پلوهای ایرانی بهتر است از برنج ایرانی استفاده کنید تا عطر و طعم بهتری داشته باشد.
با این تنوع در پلوهای مرغی، میتوانید هر بار یک غذای جدید و خوشمزه را امتحان کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید. نوش جان!
**پلوهای مخلوط:**
* **مرغ پلو:** این پلو یکی از سادهترین و در عین حال پرطرفدارترین پلوهاست. مرغ را به همراه ادویهجات و گاهی سبزیجات معطر تفت میدهند و با برنج مخلوط میکنند.
* **زرشک پلو با مرغ:** یک غذای مجلسی و بسیار محبوب که با مرغ زعفرانی، زرشک و برنج تهیه میشود. طعم ملس زرشک و عطر زعفران این غذا را بینظیر میکند.
* **آلبالو پلو با مرغ:** این پلو با آلبالو، شکر و مرغ تهیه میشود و طعمی ترش و شیرین دارد. معمولاً از مرغ ریش ریش شده در این غذا استفاده میشود.
* **باقالی پلو با مرغ:** یک پلو مجلسی و خوشمزه که با باقالی سبز، شوید و مرغ پخته میشود. معمولاً از مرغ درسته یا تکههای بزرگ مرغ در این غذا استفاده میشود.
* **کلم پلو با مرغ:** این پلو با کلم خرد شده، سبزیجات معطر و مرغ تهیه میشود. کلم پلو انواع مختلفی دارد و در شهرهای مختلف با دستورهای متفاوتی پخته میشود.
* **لوبیا پلو با مرغ:** لوبیا پلو معمولاً با گوشت چرخ کرده تهیه میشود، اما میتوان آن را با تکههای مرغ نیز درست کرد.
* **هویج پلو با مرغ:** این پلو با هویج رنده شده، ادویهجات و مرغ تهیه میشود و طعمی شیرین و ملایم دارد.
* **عدس پلو با مرغ:** عدس پلو معمولاً با گوشت چرخ کرده یا گوشت قلقلی تهیه میشود، اما میتوان آن را با مرغ تکه ای یا ریش ریش شده نیز درست کرد.
* **سبزی پلو با مرغ:** سبزی پلو با انواع سبزیجات معطر مانند جعفری، گشنیز، شوید و تره تهیه میشود و میتوان آن را با مرغ پخته یا سرخ شده سرو کرد.
**پلوهای قالبی:**
* **ته چین مرغ:** یکی از زیباترین و خوشمزهترین پلوهای ایرانی که به صورت قالبی تهیه میشود. ته چین با برنج، ماست، تخم مرغ، زعفران و مرغ پخته میشود و یک غذای مجلسی و شیک محسوب میشود.
**نکات مهم:**
* **انتخاب مرغ:** برای تهیه پلو با مرغ میتوانید از قسمتهای مختلف مرغ مانند سینه، ران یا فیله استفاده کنید. انتخاب نوع مرغ به ذائقه شما و نوع پلو بستگی دارد.
* **طعمدهی به مرغ:** برای اینکه مرغ طعم بهتری داشته باشد، میتوانید آن را قبل از پخت با ادویهجات، پیاز، سیر و آبلیمو مزهدار کنید.
* **نوع برنج:** برای تهیه پلوهای ایرانی بهتر است از برنج ایرانی استفاده کنید تا عطر و طعم بهتری داشته باشد.
با این تنوع در پلوهای مرغی، میتوانید هر بار یک غذای جدید و خوشمزه را امتحان کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید. نوش جان!
فروشنده های مرغ ماهی به ترتیب ستاره در سایت مرغ ماهی
اگر شما هم به کار خرید و فروش مرغ،ماهی،گوشت گوسفند،گاو،شتر،شتر مرغ،تخم مرغ،سوسیس و گالباس،محصولات لبنی،پروتئینی و غیره مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «مرغ و ماهی» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.
فروشندگان مرغ و ماهی به ترتیب ستاره در سایت مرغ ماهی
سایر مطالب آموزشی سایت مرغ ماهی :
- آیا مرغ با قارچ سازگاری دارد
- مرغ را بهتر است با چه چاشنیهایی بخوریم
- چه مدت زمان برای پخت کامل مرغ نیاز است
- آیا مرغ با سبزی خوردن ناسازگار است
- آیا گوشت مرغ باعث آلرژی میشود
- چه روشهایی برای خوشمزه شدن مرغ وجود دارد
- آیا مرغ به کنترل قند خون کمک میکند
- مرغ با چه داروهایی تداخل دارد
- آیا میتوان مرغ را با سیر مصرف کرد
- آیا گوشت مرغ برای سالمندان مناسب است
- مرغ برای ورزشکاران مناسب است