- مرغ ماهی
- مرکز مقالات
- مرغ در چه دمایی باید پخته شود
مرغ در چه دمایی باید پخته شود
خلاصه
1404/07/22
مرغ باید تا زمانی پخته شود که دمای داخلی آن به 74 درجه سانتیگراد (165 درجه فارنهایت) برسد. برای اطمینان از پخت کامل، از یک دماسنج گوشت استفاده کنید و آن را در ضخیمترین قسمت مر
مرغ باید تا زمانی پخته شود که دمای داخلی آن به 74 درجه سانتیگراد (165 درجه فارنهایت) برسد. برای اطمینان از پخت کامل، از یک دماسنج گوشت استفاده کنید و آن را در ضخیمترین قسمت مرغ (بدون برخورد به استخوان) فرو کنید.
فروشنده های مرغ ماهی به ترتیب ستاره در سایت مرغ ماهی
اگر شما هم به کار خرید و فروش مرغ،ماهی،گوشت گوسفند،گاو،شتر،شتر مرغ،تخم مرغ،سوسیس و گالباس،محصولات لبنی،پروتئینی و غیره مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «مرغ و ماهی» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.
فروشندگان مرغ و ماهی به ترتیب ستاره در سایت مرغ ماهی
سایر مطالب آموزشی سایت مرغ ماهی :
- مرغ بهتر است گریل شود یا سرخ
- آیا میتوان گوشت مرغ را با حبوبات پخت
- آیا گوشت مرغ باعث جوش صورت میشود
- آیا مرغ با لبنیات تداخل دارد
- مرغ را چند روز میتوان در یخچال نگه داشت
- آیا مرغ منجمد از نظر غذایی ضعیف است
- گوشت مرغ را چگونه در فریزر نگهداری کنیم
- آیا مرغ منبع آهن است
- چگونه مرغ را بخارپز کنیم
- آیا گوشت مرغ باعث افزایش کلسترول میشود
- چرا برخی افراد به مرغ حساسیت دارند