- مرغ ماهی
- مرکز مقالات
- کدام نوع پخت مرغ سالمتر است
کدام نوع پخت مرغ سالمتر است
خلاصه
1404/09/10
انتخاب یک روش پخت سالم برای مرغ، بستگی به این دارد که چربی را به حداقل برسانید و مواد مغذی را حفظ کنید. در اینجا چند روش پخت سالم مرغ را بررسی میکنیم: **روشهای سالم پخت مرغ:
انتخاب یک روش پخت سالم برای مرغ، بستگی به این دارد که چربی را به حداقل برسانید و مواد مغذی را حفظ کنید. در اینجا چند روش پخت سالم مرغ را بررسی میکنیم:
**روشهای سالم پخت مرغ:**
* **بخارپز کردن:** بخارپز کردن یک روش پخت ملایم است که نیازی به افزودن روغن ندارد و به حفظ رطوبت و مواد مغذی مرغ کمک میکند.
* **آبپز کردن:** آبپز کردن نیز روشی بدون چربی است. میتوانید مرغ را با سبزیجات و ادویهجات مختلف طعمدار کنید.
* **کباب کردن یا گریل کردن:** این روش چربی اضافی مرغ را از بین میبرد. فقط مراقب باشید که مرغ را بیش از حد نپزید تا خشک نشود.
* **تفت دادن:** تفت دادن با مقدار کمی روغن سالم (مانند روغن زیتون) و حرارت متوسط، روشی سریع و نسبتاً سالم است.
* **پخت در فر (بریان کردن یا رُست کردن):** پخت در فر نیز روشی خوب است، به شرطی که پوست مرغ را جدا کنید تا چربی کمتری جذب شود.
* **آرامپز کردن:** پخت آرام در آرامپز باعث میشود مرغ بسیار نرم و آبدار شود و نیاز به افزودن چربی زیادی نیست.
**نکاتی برای پخت سالمتر مرغ:**
* **پوست مرغ را جدا کنید:** بیشتر چربی مرغ در پوست آن جمع شده است.
* **از روغنهای سالم استفاده کنید:** اگر نیاز به استفاده از روغن دارید، از روغنهای سالم مانند روغن زیتون، روغن آووکادو یا روغن نارگیل استفاده کنید.
* **از ادویهجات و چاشنیهای کمنمک استفاده کنید:** برای طعم دادن به مرغ، به جای نمک زیاد، از ادویهجات، گیاهان معطر، آبلیمو و سرکه استفاده کنید.
* **مرغ را بیش از حد نپزید:** پخت زیاد باعث از بین رفتن مواد مغذی و خشک شدن مرغ میشود. از یک دماسنج گوشت برای اطمینان از پخت کامل مرغ استفاده کنید (دمای داخلی باید به 74 درجه سانتیگراد برسد).
**روشهایی که باید محدود شوند:**
* **سرخ کردن:** سرخ کردن مرغ در روغن زیاد، میزان چربی و کالری آن را به شدت افزایش میدهد و به همین دلیل، سالمترین روش نیست.
به طور خلاصه، بخارپز کردن، آبپز کردن، کباب کردن و پخت در فر (با رعایت نکات) از جمله سالمترین روشهای پخت مرغ هستند.
**روشهای سالم پخت مرغ:**
* **بخارپز کردن:** بخارپز کردن یک روش پخت ملایم است که نیازی به افزودن روغن ندارد و به حفظ رطوبت و مواد مغذی مرغ کمک میکند.
* **آبپز کردن:** آبپز کردن نیز روشی بدون چربی است. میتوانید مرغ را با سبزیجات و ادویهجات مختلف طعمدار کنید.
* **کباب کردن یا گریل کردن:** این روش چربی اضافی مرغ را از بین میبرد. فقط مراقب باشید که مرغ را بیش از حد نپزید تا خشک نشود.
* **تفت دادن:** تفت دادن با مقدار کمی روغن سالم (مانند روغن زیتون) و حرارت متوسط، روشی سریع و نسبتاً سالم است.
* **پخت در فر (بریان کردن یا رُست کردن):** پخت در فر نیز روشی خوب است، به شرطی که پوست مرغ را جدا کنید تا چربی کمتری جذب شود.
* **آرامپز کردن:** پخت آرام در آرامپز باعث میشود مرغ بسیار نرم و آبدار شود و نیاز به افزودن چربی زیادی نیست.
**نکاتی برای پخت سالمتر مرغ:**
* **پوست مرغ را جدا کنید:** بیشتر چربی مرغ در پوست آن جمع شده است.
* **از روغنهای سالم استفاده کنید:** اگر نیاز به استفاده از روغن دارید، از روغنهای سالم مانند روغن زیتون، روغن آووکادو یا روغن نارگیل استفاده کنید.
* **از ادویهجات و چاشنیهای کمنمک استفاده کنید:** برای طعم دادن به مرغ، به جای نمک زیاد، از ادویهجات، گیاهان معطر، آبلیمو و سرکه استفاده کنید.
* **مرغ را بیش از حد نپزید:** پخت زیاد باعث از بین رفتن مواد مغذی و خشک شدن مرغ میشود. از یک دماسنج گوشت برای اطمینان از پخت کامل مرغ استفاده کنید (دمای داخلی باید به 74 درجه سانتیگراد برسد).
**روشهایی که باید محدود شوند:**
* **سرخ کردن:** سرخ کردن مرغ در روغن زیاد، میزان چربی و کالری آن را به شدت افزایش میدهد و به همین دلیل، سالمترین روش نیست.
به طور خلاصه، بخارپز کردن، آبپز کردن، کباب کردن و پخت در فر (با رعایت نکات) از جمله سالمترین روشهای پخت مرغ هستند.
فروشنده های مرغ ماهی به ترتیب ستاره در سایت مرغ ماهی
اگر شما هم به کار خرید و فروش مرغ،ماهی،گوشت گوسفند،گاو،شتر،شتر مرغ،تخم مرغ،سوسیس و گالباس،محصولات لبنی،پروتئینی و غیره مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «مرغ و ماهی» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.
فروشندگان مرغ و ماهی به ترتیب ستاره در سایت مرغ ماهی
سایر مطالب آموزشی سایت مرغ ماهی :
- مرغ را بهتر است با چه روغنی سرخ کنیم
- گوشت مرغ را چگونه ضدعفونی کنیم
- آیا مرغ دودی ضرر دارد
- مرغ در چه شرایطی فاسد میشود
- مرغ را با چه نوع سبزیجاتی میتوان سرخ کرد
- آیا مصرف مرغ در کودکان بیشفعال توصیه میشود
- آیا مرغ بهتر است با پوست پخته شود یا بدون پوست
- با گوشت مرغ چه نوع خوراکهایی میتوان پخت
- آیا مرغ در دوران نقاهت مناسب است
- آیا مصرف مرغ با گوجه فرنگی مناسب است
- آیا مرغ برای تقویت سیستم ایمنی مناسب است