- مرغ ماهی
- مرکز مقالات
- چگونه ماهی بخارپز کنیم
چگونه ماهی بخارپز کنیم
خلاصه
1404/05/14
بخارپز کردن ماهی یک روش عالی برای پختن آن است زیرا ماهی را مرطوب، لطیف و خوش طعم نگه میدارد. در اینجا چند روش برای بخارپز کردن ماهی با نتایج عالی آورده شده است: **روش اول: بخ
بخارپز کردن ماهی یک روش عالی برای پختن آن است زیرا ماهی را مرطوب، لطیف و خوش طعم نگه میدارد. در اینجا چند روش برای بخارپز کردن ماهی با نتایج عالی آورده شده است:
**روش اول: بخارپز کردن روی اجاق گاز با سبد بخارپز**
این روش کلاسیک است و به تجهیزات خاصی نیاز ندارد.
1. **آمادهسازی:**
* **ماهی:** فیله ماهی (مانند سالمون، قزل آلا، تیلاپیا، یا کاد) با ضخامت یکسان را انتخاب کنید. پوست ماهی را میتوانید بگذارید یا جدا کنید، به سلیقه شما بستگی دارد. اگر از ماهی یخ زده استفاده میکنید، حتماً آن را قبل از پخت کاملاً یخ زدایی کنید.
* **طعمدهندهها (اختیاری):** میتوانید ماهی را با نمک، فلفل، آبلیمو، ادویههای مورد علاقه (مانند پودر سیر، پاپریکا، شوید، ترخون)، زنجبیل رنده شده، سیر خرد شده، یا برشهای لیمو مزهدار کنید.
* **سبد بخارپز:** یک سبد بخارپز فلزی یا بامبو که داخل قابلمه شما جا شود، آماده کنید.
* **مایع بخارپز:** آب، آب مرغ، آب سبزیجات، شراب سفید، یا ترکیبی از اینها را انتخاب کنید. افزودن چند برش لیمو، شاخه رزماری یا ترخون، یا یک حبه سیر له شده به مایع بخارپز عطر و طعم بیشتری به ماهی میدهد.
2. **بخارپز کردن:**
* **قابلمه:** مقدار کافی از مایع بخارپز را در یک قابلمه بریزید تا به سطح سبد بخارپز نرسد (حدود 2.5 سانتیمتر کافی است).
* **جوشاندن:** مایع را روی حرارت زیاد به جوش بیاورید.
* **سبد بخارپز:** سبد بخارپز را داخل قابلمه قرار دهید، طوری که کف آن با مایع تماس نداشته باشد.
* **ماهی:** ماهی مزهدار شده را روی سبد بخارپز بچینید. سعی کنید بین قطعات ماهی کمی فاصله بگذارید تا بخار به خوبی گردش کند.
* **پوشاندن:** درب قابلمه را محکم ببندید.
* **پخت:** حرارت را کم کنید (متوسط یا متوسط رو به پایین) و اجازه دهید ماهی بخارپز شود تا زمانی که پخته و به راحتی با چنگال از هم جدا شود. زمان پخت به ضخامت ماهی بستگی دارد، اما معمولاً بین 5 تا 10 دقیقه طول میکشد. برای اطمینان، بعد از 5 دقیقه با یک چنگال یا چاقو قسمت ضخیمتر ماهی را امتحان کنید. اگر به راحتی از هم جدا شد، آماده است.
* **خاموش کردن:** حرارت را خاموش کنید و بلافاصله ماهی را از سبد بخارپز خارج کنید تا به پخت ادامه ندهد و خشک نشود.
3. **سرو:**
* ماهی بخارپز شده را با سبزیجات بخارپز شده، برنج، کوسکوس، یا سالاد سرو کنید. میتوانید روی آن را با آبلیمو، روغن زیتون، سبزیجات تازه
**روش اول: بخارپز کردن روی اجاق گاز با سبد بخارپز**
این روش کلاسیک است و به تجهیزات خاصی نیاز ندارد.
1. **آمادهسازی:**
* **ماهی:** فیله ماهی (مانند سالمون، قزل آلا، تیلاپیا، یا کاد) با ضخامت یکسان را انتخاب کنید. پوست ماهی را میتوانید بگذارید یا جدا کنید، به سلیقه شما بستگی دارد. اگر از ماهی یخ زده استفاده میکنید، حتماً آن را قبل از پخت کاملاً یخ زدایی کنید.
* **طعمدهندهها (اختیاری):** میتوانید ماهی را با نمک، فلفل، آبلیمو، ادویههای مورد علاقه (مانند پودر سیر، پاپریکا، شوید، ترخون)، زنجبیل رنده شده، سیر خرد شده، یا برشهای لیمو مزهدار کنید.
* **سبد بخارپز:** یک سبد بخارپز فلزی یا بامبو که داخل قابلمه شما جا شود، آماده کنید.
* **مایع بخارپز:** آب، آب مرغ، آب سبزیجات، شراب سفید، یا ترکیبی از اینها را انتخاب کنید. افزودن چند برش لیمو، شاخه رزماری یا ترخون، یا یک حبه سیر له شده به مایع بخارپز عطر و طعم بیشتری به ماهی میدهد.
2. **بخارپز کردن:**
* **قابلمه:** مقدار کافی از مایع بخارپز را در یک قابلمه بریزید تا به سطح سبد بخارپز نرسد (حدود 2.5 سانتیمتر کافی است).
* **جوشاندن:** مایع را روی حرارت زیاد به جوش بیاورید.
* **سبد بخارپز:** سبد بخارپز را داخل قابلمه قرار دهید، طوری که کف آن با مایع تماس نداشته باشد.
* **ماهی:** ماهی مزهدار شده را روی سبد بخارپز بچینید. سعی کنید بین قطعات ماهی کمی فاصله بگذارید تا بخار به خوبی گردش کند.
* **پوشاندن:** درب قابلمه را محکم ببندید.
* **پخت:** حرارت را کم کنید (متوسط یا متوسط رو به پایین) و اجازه دهید ماهی بخارپز شود تا زمانی که پخته و به راحتی با چنگال از هم جدا شود. زمان پخت به ضخامت ماهی بستگی دارد، اما معمولاً بین 5 تا 10 دقیقه طول میکشد. برای اطمینان، بعد از 5 دقیقه با یک چنگال یا چاقو قسمت ضخیمتر ماهی را امتحان کنید. اگر به راحتی از هم جدا شد، آماده است.
* **خاموش کردن:** حرارت را خاموش کنید و بلافاصله ماهی را از سبد بخارپز خارج کنید تا به پخت ادامه ندهد و خشک نشود.
3. **سرو:**
* ماهی بخارپز شده را با سبزیجات بخارپز شده، برنج، کوسکوس، یا سالاد سرو کنید. میتوانید روی آن را با آبلیمو، روغن زیتون، سبزیجات تازه
فروشنده های مرغ ماهی به ترتیب ستاره در سایت مرغ ماهی
اگر شما هم به کار خرید و فروش مرغ،ماهی،گوشت گوسفند،گاو،شتر،شتر مرغ،تخم مرغ،سوسیس و گالباس،محصولات لبنی،پروتئینی و غیره مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «مرغ و ماهی» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.
فروشندگان مرغ و ماهی به ترتیب ستاره در سایت مرغ ماهی
سایر مطالب آموزشی سایت مرغ ماهی :
- آیا میتوان ماهی را خام مصرف کرد
- ماهی شور چه خطراتی دارد
- آیا میتوان ماهی را در سرکه خواباند
- ماهی شور بهتر است یا ماهی تازه
- کدام ماهیها چربترند
- آیا ماهی خاصیت ضدافسردگی دارد
- آیا ماهی به درمان کمخونی کمک میکند
- چه نوع ماهی برای سالمندان مناسبتر است
- کدام ماهیها ویتامین دی دارند
- آیا ماهی برای مغز مفید است
- ماهی با چه غذاهایی ناسازگار است